Berättelsen om Evighetenspodd.se

I september år 2020 släpptes det första poddavsnittet med Bosse Eriksson, VD på Evigheten Begravningsbyrå, som gäst. För Bosse är podden ett viktigt kapitel för att få ut information om livet före döden – och efter.

I podden berättar kända och mindre kända människor om sin syn på livet utifrån sina erfarenheter av sorg och förluster, av vilsenhet, av andlighet, av relationer, av tro, hopp och kärlek.   

Johanna Fellenius är den som möter människor i podden och där de är i livet.

Vi hoppas att podden ska bidra med igenkänning, med tröst, med inspiration och ny kunskap. Vi tror att det kan ha ett värde att höra hur andra människor har hanterat upp- och nergångar, vad de har lärt sig av dem.

Producent

På Evigheten Begravningsbyrå i Uppsala möter Johanna Fellenius kända och mindre kända människor i existentiella samtal.

Johanna är förtjust i att få ställa stora och små frågor samt filosofera med sina gäster om livet före döden – och efter.

Johanna har tidigare arbetat för Sveriges Radio i ca 20 års tid. Hon har främst varit producent för program i P1 och P4. Hon har producerat program såsom Karlavagnen,  Morgonandakten, Radiopsykologen samt många av Stina Wollters program, t.ex. Sommar och Vinter samt Söndagarna med Stina och Kroppskontakt. 
Att arbeta runt en människas sista avsked, ser Johanna som ett stort förtroende.